Lépésről lépésre: Bemutató megtekintése 1. lépés – A szükséges programok

A demó megtekintéséhez az Adobe Reader (legalább 9-es verzió) és a legfrissebb Flash Player telepítése szükséges. Amennyiben ezek a programok már telepítve vannak az Ön gépén, töltse le a bemutatót „A demó letöltése” gombra kattintva!

Ha szükséges a telepítés, nyomja meg a megfelelő gombot a telepítők weboldalának új ablakban történő megnyitásához! Ha a letöltés helyére vonatkozó kérdést kap, jelölje meg a helyet (javasoljuk az Asztalra mentést), és indítsa el a letöltést a „Mentés” gombra kattintva. Ha nem kérdezné meg a program, akkor automatikusan elkezdődik a letöltés, ez esetben a böngészője letöltései között keresse meg a fájlt. A letöltött programra duplán kattintva kezdje meg a telepítést! Ha a szükséges programokat sikeresen telepítette, töltse le a bemutatót ebből az ablakból, „A demó letöltése” gombra kattintva!
Az Adobe Reader telepítése A Flash Player telepítése A demó letöltése Tovább

Lépésről lépésre: Bemutató megtekintése 2. lépés – A demó PDF letöltése

A felugró ablakban válassza ki, hogy hová menti a demót (javasoljuk az Asztalt). Ha nem kérdezné meg a program, akkor automatikusan elkezdődik a letöltés, ez esetben a böngészője letöltései között keresse meg a fájlt. A letöltött PDF fájlra duplán kattintva megnyílik, így megtekintheti a tananyagból összeállított demót. A bemutatóban a jobb sávban hangfájlokat is meghallgathat, valamint interaktív feladatokat is kitölthet. Amennyiben nem sikerülne megnyitni a demót, lépjen vissza ide kattintva, és töltse le az Adobe Reader programot. Ha a hangfájlokat nem tudja meghallgatni, visszalépés után töltse le a Flash Player programot.

Amennyiben a megtekintett demó elnyerte a tetszését, és szívesen megvásárolná a teljes tananyagot (féléves hozzáféréssel), regisztráljon weboldalunkra a vásárláshoz!
Tovább a regisztrációhoz

Lépésről lépésre: Regisztráció 1. lépés – Az űrlap kitöltése

Töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot! Az itt megadott e-mail címe és választott jelszava segítségével fog tudni a későbbiekben belépni honlapunk felületére, és vásárlást kezdeményezni. Neve és pontos címe megadására a későbbi számla kiállításához van szükség. Az opcionális adatokat nem szükséges kitöltenie, de ezzel segít rendszerünk tökéletesítésében. Ha befejezte a kitöltést, nyomja meg a Regisztráció gombot az űrlap végén!

Lépésről lépésre: Regisztráció 2. lépés – A regisztráció megerősítése

Regisztrációjának megerősítéséhez egy visszaigazoló linket küldtünk az Ön által megadott e-mail címre:

Kérjük, látogassa meg postafiókját, és kattintson a tőlünk kapott e-mailben található hivatkozásra (szükség esetén ellenőrizze a spam mappát is). A visszaigazolással tudatja rendszerünkkel, hogy az e-mail cím valóban létezik és Önhöz tartozik. Honlapunkra a hivatkozás megnyitása után tud belépni (az Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval) a fejlécben található bejelentkezési ablakban. Ezt a böngészőablakot most bezárhatja, vagy megnyithatja itt webes e-mail postafiókját.

Amennyiben hibásan adta meg az e-mail címét, kérjük töltse ki újra a regisztrációs űrlapot ide kattinva.

Lépésről lépésre: Vásárlás 1. lépés – Bejelentkezés a weboldalra

Ön sikeresen megerősítette regisztrációját! A folytatáshoz írja be a regisztrációnál megadott jelszavát a fejlécben található bejelentkezési ablakba (e-mail címét már kitöltöttük), amennyiben böngészője nem mentette el a regisztrációkor. A bejelentkezéshez kattintson a „Belépés” gombra!

Ha szeretné, hogy honlapunk megjegyezze belépési adatait, és következő látogatásai alkalmával automatikusan bejelentkezzen, jelölje be az „Emlékezzen rám” opciót. Így az elkövetkező 180 napban (vagy amíg a „Kilépés” gombra nem kattint) a weboldalunkra látogatatva e-mail címének és jelszavának megadása nélkül bejelentkezve marad jelenlegi böngészőjében.

Lépésről lépésre: Vásárlás 2. lépés – Tananyag kiválasztása

Válassza ki a terméklistából a kívánt tananyagot a „Megveszem!” gombra kattintással! Az Angol alapfok megvásárlásához az alábbi gombra is kattinthat:
Megveszem az Angol alapfok digitális tananyagot!

Lépésről lépésre: Vásárlás 3. lépés – Fizetési mód kiválasztása

Tekintse meg a vásárlás részleteit, és válassza ki az Önnek megfelelő fizetési módot! Ha internetes fizetésre alkalmas bankkártyával fizetne, válassza a „PayPal-en keresztül, bankkártyával is” opciót (sikeres tranzakció esetén azonnal hozzáfér a tananyaghoz). Amennyiben nem tud az interneten keresztül fizetni, válassza az „átutalással, bankpénztárban vagy személyesen” opciót (a befizetéstől számított 1-2 munkanapon belül hozzáfér a tananyaghoz).

A fizetési mód kiválasztása után nyomja meg a „Tovább a fizetéshez!” gombot!

Ha szeretne a számlázási adatain változtatni (pl. cégnévre szóló számlát kér), kattintson az „Adatok módosítása” hivatkozásra a számlázási adatok részben. Adatai módosítása után visszairányítjuk a jelenlegi vásárlási oldalra. Ha a megváltozott számlázási adatait rendben találja, válassza ki a fizetési módot.

Lépésről lépésre: Vásárlás 4. lépés – Vásárlás összegének kiegyenlítése

Ön sikeresen kezdeményezte a vásárlást! Az alábbiakban elolvashatja a vásárlás összegének kiegyenlítéséhez szükséges teendőket. Az összeget befizetheti átutalással, bankpénztári befizetéssel vagy személyesen irodánkban. Kérjük, feltétlenül tüntesse fel vásárlása azonosítóját a közleményben (vagy közölje munkatársunkkal, amennyiben a személyes befizetést választja).

Vásárlásának azonosítója:

A befizetése megérkezéséről és a hozzáférése jóváhagyásáról e-mailben értesítjük. Kérjük, a befizetése utáni néhány napban figyelje postafiókját! Ezt a böngészőablakot a befizetés részleteinek átolvasása után bezárhatja, a szükséges teendőket az e-mail postafiókjában is megtalálja.

Lépésről lépésre: Vásárlás 4. lépés – Vásárlás összegének kiegyenlítése: feldolgozás alatt!

A PayPal-on keresztül történő fizetés sikeres volt, néhány percen belül a PayPal megerősíti ezt részünkre. Ezt követően e-mailben értesítjük befizetése feldolgozásáról és hozzáférése jóváhagyásáról.

Lépésről lépésre: Vásárlás 4. lépés – Vásárlás összegének kiegyenlítése: sikeres!

A PayPal-on keresztül történő fizetés sikeres volt. Köszönjük vásárlását!

Kérjük, kattintson a „Tovább a tananyaghoz” gombra, hogy megkezdhesse a tananyag használatát! Az Angol alapfok megnyitásához az alábbi gombra is kattinthat:
Tovább az Angol alapfok digitális tananyaghoz!

Lépésről lépésre: Vásárlás 4. lépés – Vásárlás összegének kiegyenlítése: sikertelen!

Sajnáljuk, a PayPal-on keresztül történő fizetési folyamata sikertelen volt. A vásárlást most újrakezdheti. Szükség esetén jelölje meg az „átutalással, bankpénztárban vagy személyesen” opciót.

Lépésről lépésre: Vásárlás 4. lépés – Vásárlás összegének kiegyenlítése: sikeres!

Jóváhagytuk vásárlását legutóbbi bejelentkezése óta! A tananyaghoz féléves időtartamig fér hozzá. Köszönjük vásárlását!

Kérjük, kattintson a „Tovább a tananyaghoz” gombra az „Elérhető tananyagaim” ablakban, vagy a tananyaglistában, hogy megkezdhesse a használatát! Az Angol alapfok megnyitásához az alábbi gombra is kattinthat:
Tovább az Angol alapfok digitális tananyaghoz!

Lépésről lépésre: A tananyag első használata 1. lépés – A szükséges programok telepítése

A PDF tananyagok megtekintéséhez az Adobe Reader (legalább 9-es verzió) és a legfrissebb Flash Player telepítése szükséges. Ha korábban már megtekintette a tananyag bemutatóját, vagy ezek a programok már telepítve vannak az Ön gépén, kattintson a „Tovább” gombra!

Ha szükséges a telepítés, nyomja meg a megfelelő gombot a telepítők weboldalának új ablakban történő megnyitásához! Ha a letöltés helyére vonatkozó kérdést kap, jelölje meg a helyet (javasoljuk az Asztalra mentést), és indítsa el a letöltést a „Mentés” gombra kattintva. Ha nem kérdezné meg a program, akkor automatikusan elkezdődik a letöltés, ez esetben a böngészője letöltései között keresse meg a fájlt. A letöltött programra duplán kattintva kezdje meg a telepítést! Ha a szükséges programokat sikeresen telepítette, kattintson a „Tovább” gombra!
Az Adobe Reader telepítése A Flash Player telepítése Tovább

Lépésről lépésre: A tananyag első használata 2. lépés – A FileOpen kiegészítő telepítése

Figyelem! Ez a lépés feltétlenül szükséges, hogy megnyithassa a tananyagokat! Kérjük, figyelmesen olvassa végig az alábbi leírást, és kövesse az utasításokat!

A letölthető PDF-fájlok a szerzői jogok védelme érdekében titkosítással vannak ellátva. Az Ön hozzáférésének biztosítása érdekében le kell töltenie (majd telepítenie) a FileOpen kiegészítőt, amely az Adobe Reader programba beépülve teszi lehetővé, hogy Ön megnyithassa a megvásárolt tanyagokhoz tartozó PDF-fájlokat.

A letöltés elindításához kattintson a „FileOpen letöltése” gombra. Ha a letöltés helyére vonatkozó kérdést kap, jelölje meg a helyet (javasoljuk az Asztalra mentést), és indítsa el a letöltést a „Mentés” gombra kattintva. Ha nem kérdezné meg a program, akkor automatikusan elkezdődik a letöltés, ez esetben a böngészője letöltései között keresse meg a fájlt. A letöltött programra duplán kattintva kezdje meg a telepítést! A telepítőben először jelölje be a felhasználási feltételek elfogadását, majd kattitson az „Install” gombra. A telepítés befejeztével a „Finish” gombra kattintva zárja be a telepítőt, és térjen vissza erre az oldalra. A telepítés alatt ezt azt ablakot ne zárja be!

Amennyiben a fenti lépések bármelyikében elakadt, ide kattintva megtekintheti a telepítés részletes leírását!

Ha a FileOpen kiegészítőt sikeresen telepítette, válassza ki az első modult („Nice to Meet You”) a bal oldali modullistából, vagy kattintson a letöltést követően itt megjelenő „Letöltöttem és telepítettem a FileOpen kiegészítőt” gombra az első modul megnyitásához!
FileOpen letöltése Letöltöttem és telepítettem a FileOpen kiegészítőt

Lépésről lépésre: A tananyag első használata 3. lépés – A PDF-fájlok letöltése

A tananyaghoz tartozó PDF-fájlok az azokhoz kapcsolódó modulok oldaláról tölthetőek le, a „A tananyaghoz tartozó fájlok letöltése” ablakból. Kattintson az első fájlra, hogy elinduljon a letöltés! (A többi fájlt letöltheti később, vagy akár most is.)

Ha a letöltés helyére vonatkozó kérdést kap, jelölje meg a helyet (javasoljuk, hogy hozzon létre az Asztalon a tananyag számára egy mappát), és indítsa el a letöltést a „Mentés” gombra kattintva. Ha nem kérdezné meg a program, akkor automatikusan elkezdődik a letöltés, ez esetben a böngészője letöltései között keresse meg a fájlt. A letöltött PDF-fájlra duplán kattintva megnyílik a tananyag.

Kérjük, ha letöltötte a PDF-fájlt, a megnyitás előtt kattintson a „Tovább” gombra!
Tovább

Lépésről lépésre: A tananyag első használata 4. lépés – Számítógép társítása

Minden tananyag az Ön által használt számítógéphez kerül regisztrálásra, ezért az elsőként letöltött PDF első megnyitásakor a program tájékoztatja Önt, hogy a számítógépe még nincs társítva a tananyaghoz. Az „OK” gombra kattintás után a megjelenő bejelentkezési ablakban adja meg a regisztrációjához tartozó e-mail címét és jelszavát, majd kattintson a „Bejelentkezés” gombra. Ha helyesen írta be a belépési adatait, a program tájékoztatja, hogy a számítógépét sikeresen társította a tananyaghoz. (A tananyag többi PDF-fájljának megnyitásakor már nem kell megadnia belépési adatait.)

Figyelem! Ha a tananyaghoz való hozzáférésének ideje alatt Ön lecseréli vagy újratelepíti számítógépét, 3 alkalommal lehetősége van egy újabb számítógépet társítania a tananyaghoz. Ekkor azonban a korábban társított számítógépén már nem fogja tudni megnyitni a tananyagot, tehát párhuzamosan nem használható több gépen a tananyag! Ha a későbbiekben szeretné több különböző gépen is párhuzamosan használni a tananyagot, az ezen az oldalon található „Új hozzáférés másik gépre” linkre kattintva kezdeményezheti új hozzáférés vásárlását. (Amennyiben meglévő hozzáférését szeretné fél évvel meghosszabbítani, ugyanitt, a „Meghosszabbítás” hivatkozásra kattintva kezdeményezheti ezt.)

Most nyissa meg a letöltött PDF-et, és kövesse a fenti lépéseket! Ha a megnyitás és társítás műveleteit sikeresen elvégezte, és a bejelentkezés után megnyílt a tananyag, kérjük kattintson az alábbi gombra! Az útmutató ezzel véget ér.
Sikeresen megnyitottam a tananyagot és társítottam a számítógépemet!

Általános Szerződési Feltételek

Szolgáltatási és fizetési információk

Az Unió Digital webshopot az Unió Kft. (a továbbiakban: a Szolgáltató) üzemelteti.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni az Unió Digital webshopnak (www.unio.hu), olvassa el figyelmesen a jelen vásárlási feltételeket (Általános Szerződési Feltételek, a továbbiakban: ÁSZF), és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Amennyiben szolgáltatásunkat igénybe veszi, a jelen vásárlási feltételeit a vásárlásra kötelező érvényűnek tekinti.

Az Unió Digital webshop üzemeltetőjének adatai

Cég neve: Unió Lap- és Könyvkiadó Kereskedelmi Kft.
Rövid elnevezése: Unió Kft.
Székhelye:Budapest 1139, Hajdú u. 42-44.
Adószáma: 10246502-2-41
Cégjegyzékszáma: 01-09-061-662
Elektronikus elérhetőség: info@unio.hu

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

A webshop szolgáltatásai és termékei elérhetőek mindazok számára, akik jog- és cselekvőképes személyek, illetve gazdálkodó szervezetek (a továbbiakban: Fogyasztó).

A webshopban a regisztrációkor, a megrendeléskor és annak teljesítése, az elektronikus szerződésben, valamint a későbbi kommunikáció során használt magyar nyelv. A jelen általános szállítási feltételekre és a webshop működésére a magyar jog az irányadó.

A regisztrációval a Fogyasztó elismeri, hogy cselekvőképes személy, minden esetben a saját, vagy az általa képviselt gazdálkodó szervezet nevében, valós fogyasztói adatok, illetve elérhetőségek megadásával regisztrál. A nem vagy részben nem való adatokkal történő regisztrációt a Szolgáltató előzetes értesítés nélkül törli, az ilyen megrendeléseket nem köteles teljesíteni.

A regisztráció során tett kifejezett nyilatkozattal, továbbá a webshop használatával a Fogyasztó és a Szolgáltató között online szerződés jön létre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. § (4) bekezdésének megfelelően. Az így létrejött szerződés keretében a Fogyasztó nyilatkozik arról, hogy tudomásul veszi: a termék használatához internet hozzáférés szükséges, a Szolgáltatóval való kapcsolattartás és tájékoztatás kizárólagos módjaként kifejezetten az elektronikus levelezést választja, valamint az ezen a módon kapott értesítéseket saját számítógépen, mint tartó adathordozón visszakereshető módon tárolja.

A Fogyasztó ezen nyilatkozata alapján a Szolgáltató a szolgáltatással kapcsolatos fogyasztói megkereséseket elsősorban az e célra szolgáló Üzenetküldő rendszeren keresztül fogadja. A fogyasztói kérdéseket a Szolgáltató írásban, a Felhasználó személyes menüjében megadott e-mail címére, elektronikus üzenet (e-mail) útján válaszolja meg.

A megrendelés leadása kizárólag elektronikus úton, a webshopban történő megrendelés útján lehetséges, amihez előzetes regisztrációra van szükség.

A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett bruttó ár.

A termék megrendelésének időpontja az az időpont, amikor a megrendelés a webshopban rögzítésre kerül.

Minden megrendelésről, annak rögzítését követően azonnal, a regisztráláskor megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, amely tartalmazza a megrendelés egyedi azonosítóját (a továbbiakban: rendelési szám). A visszaigazolásban szereplő vételár kizárólag az adott megrendelésre vonatkozik.

Az elektronikus vásárlási szerződés a regisztrációval, a termék kifizetésével és a Szolgáltató részéről az elérhetőség biztosításával, a Felhasználó részéről a letöltött termék megnyitásával jön létre. Visszaigazolás nélkül az elektronikus vásárlási szerződés nem jön létre.

A megrendelés rögzítését követően a megrendelés az Írjon nekünk! Üzenetküldő rendszerben a rendelési szám megadásával lemondható, amennyiben a termék megnyitására bizonyítható módon még nem került sor.

A Szolgáltató a webshopot folyamatosan fejleszti és további újításokat, termékeket vezet be. A webshop használatával a Fogyasztó elismeri és elfogadja, hogy a Szolgáltató időről időre előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a webshop formáját és jellemzőit, anélkül, hogy erről a fogyasztót előzetesen írásban értesítené. A Szolgáltató nem felelős a webshop szolgáltatásainak megváltozásából vagy elérhetetlenségéből eredő közvetlen, közvetett vagy következményi kárért, pl. elmaradt haszonért, üzleti hírnév sérelméért vagy adatvesztésért.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget és kizár bárminemű kártérítési és kötbér igényt, melynek alapja a termék bárminemű hibás működése, a hibás működésből más vagyontárgyakban, szoftverekben vagy adatokban okozott meghibásodás, megsemmisülés, vagy abból eredő kár, a hibás működésből eredő elmaradt haszon. A felelősség kizárása a Fogyasztót megillető szavatossági jogokat nem érinti.

A webshopot tilos más oldal részeként megjeleníteni. A webshopban lévő adatok, fotók, tartalmak átadása harmadik félnek, másodközlése jogszabályellenes és szigorúan tilos.

A Szolgáltató fenntartja a jogot a jelen ÁSZF egyoldalú módosítására. A módosításról rövid felhívás formájában tájékoztatja a Fogyasztót. A felhívást a webshop erre a célra szolgáló felülete, a Szolgáltató által küldött hírlevél, a Fogyasztónak a regisztrációkor megadott e-mail címére küldött értesítés tartalmazhatja.

A szolgáltatás igénybevétele

A regisztráció és a megrendelés az Unió Digital (www.unio.hu) weboldalon elektronikusan történik. Telefonon, faxon, e-mailben, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató a megrendelés feladását követően elektronikus úton küldi el a megrendelő részére. A Szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a vásárlóknak a megrendelt terméke(ke)t a megrendelésben rögzített határidőn belül a vételár megérkezésétől számított legfeljebb 2 munkanapon belül biztosítsa.

A leadott megrendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó szabályozást a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet tartalmazza.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhez vételétől számított 8 napig, a termék megnyitása előtt legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja – kizárólag interneten keresztül, e-mailben.

Nem gyakorolhatja az elállási jogot szerzői jogvédelem alá eső internetes tartalmak, letölthető termékek vásárlása esetén, amennyiben a terméket már bizonyíthatóan megnyitotta. Az Unió Digital termékei teljes terjedelmükben szerzői jogvédelem alá esnek.

A vásárlás menete

A webshop működésének részletes leírásáról a regisztráció és a megrendelés technikai lépéseiről itt tájékozódhat: Használati útmutató.

A fizetés menete, fizetési módok

A Fogyasztó a webshopban kiválasztott termék(ek) ellenértékét készpénzzel, átutalással vagy a PayPal rendszeren keresztül tudja megfizetni.

A vásárlásról elektronikus számlát állítunk ki a vételár beérkezését követően, amit a Vásárlásaim menüpontból tud letölteni.

Nyomtatott számlát nem küldünk. Az elektronikus számla ugyanazokat az adatokat tartalmazza, mint egy nyomtatott számla. Az elektronikus számla csak elektronikus formában alkalmas adóigazgatási azonosításra, ezért kérjük, hogy töltse le és a fájlt őrizze meg az elévülési idő végéig.

A megrendelések feldolgozása hétköznapokon (munkanapokon) 8 és 16 óra között történik.

Szavatosság, jótállás

A szolgáltató jótállást vállal a webshopban megvásárolt termék tekintetében. A jótállás keretében vállalja, hogy a termék a rendeltetésszerű használat esetében hibamentesen működik. A jótállás ideje 12 hónap. A jótállási idő kezdete a megnyitás napja.

A jótállási időszakban a szolgáltató soron kívül – maximum 3 napon belül – orvosol bármely, a vásárló által észlelt és jelzett hibát.

Ha a hiba helytelen alkalmazásnak, rendeltetésellenes használatnak, nem jóváhagyott átalakításnak, idegen beavatkozásnak, szakszerűtlen kezelésnek, helytelen tárolásnak, elemi kárnak, külső tényezőknek, mint pl. az internetes szolgáltatónál jelentkező fennakadásoknak, áramingadozásoknak, vis majornak tulajdonítható károkból, valamint a felhasználási útmutatóban foglaltak be nem tartásából keletkezett, nem érvényesíthető a szavatossági vagy jótállási igény.

A szavatosságra, jótállásra egyebekben a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) rendelkezései az irányadóak.

Egyéb rendelkezések

A Szolgáltató rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatók össze más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal. A Szolgáltató jogosult a Felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklámlevek küldeni amennyiben a Felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a Felhasználó által a regisztrációkor, illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak, illetőleg helytállóak.

A Felhasználó önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a Felhasználó részére több hírlevelet, illetőleg egyéb reklámlevelet nem küld.

A termékről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A fogyasztói panasz ügyintézés kizárólag írásban történik, az Írjon nekünk! menüpont alatt.

Budapest, 2013. május
Unió Kft.